Botanik

V BOTANIKOVIH izdelkih je shranjena bogata vednost o zeliščih in zdravilnih rastlinah, ki spremlja človeštvo že tisočletja. Pri pripravi naših zeliščni čajev, tinktur in naravne kozmetike smo namreč sledili recepturam in nasvetom iz sveta tradicionalnega zeliščarstva. Obenem pa smo vso to izjemno dediščino, ki se že tako dolgo prenaša iz roda v rod, še nadgradili z najnovejšimi dognanji moderne fitoterapije.

Zelišča in zdravilne rastline, ki jih vsebujejo izdelki blagovne znamke BOTANIK, so bili pridelani oziroma nabrani na ekološki način in po tradicionalnih postopkih ter ob upoštevanju trajnostnih principov kmetovanja. Vse to je garancija za najvišjo možno kakovost, ki jo boste brez dvoma zaznali in občutili tudi sami.

Naložbo v vspostavitev živilskega obrata, pripravo tržnih produktov ter trženje blagovne znamke Botanik sofinancirata republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Naložbo v operacijo, Slovenski EKO čaji za slovenske javne ustanove, sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Podukrep št. 16.9 -Podpora za diverzifikacijo kmetijskih dejavnosti - socialna diverzifikacija - sklop 1 / Operacija: Od Kmeta za kmeta: Naložbo v operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja

Lokacija

  • Zavod 100 % NARAVNO BOTANIK ORMOŽ
    Ptujska cesta 2, 2270 Ormož