BOTANIK

Blagovna znamka BOTANIK

Ključna sestavina blagovne znamke BOTANIK je odlično sodelovanje človeka in narave.

Za najvišjo kakovost izdelkov skrbimo z natančno in ročno obdelavo zemlje, ki se nadaljuje z ročnim nabiranjem, skrbnim sušenjem ter pakiranjem. Vsa zelišča pridelamo sami na lastnem zeliščni njivi ali jih naberemo v neokrnjeni okolici zelene Prlekije. Naše prednosti so tudi trajnostna ekološka naravnanost, strokovnost in skrb za sočloveka.


BOTANIK

Dolgoletno prenašanje uporabnih znanj med generacijami redno nadgrajujemo z novimi znanji in dognanji o zeliščih, ki se izražajo v vseh izdelkih BOTANIK. Delujemo v smeri, da so naši izdelki učinkoviti, 100 % naravni in le najvišje kakovosti.

Za vas.

Naložbo v vspostavitev živilskega obrata, pripravo tržnih produktov ter trženje blagovne znamke Botanik sofinancirata republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Naložbo v operacijo, Slovenski EKO čaji za slovenske javne ustanove, sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Podukrep št. 16.9 -Podpora za diverzifikacijo kmetijskih dejavnosti - socialna diverzifikacija - sklop 1 / Operacija: Od Kmeta za kmeta: Naložbo v operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja

Lokacija

  • Zavod 100 % NARAVNO BOTANIK ORMOŽ
    Ptujska cesta 2, 2270 Ormož