Ognjičevo mazilo

12.00 z vključenim DDV

Ob slabem celjenju ran, za brazgotine po operacijah, pri vseh kožnih obolenjih, lažje opekline in ozebline, za suho in razpokano kožo, za negovanje nežne kože dojenčkov, nego ustnic…

Opis

Popolnoma naravno BOTANIK ognjičevo mazilo, ki ga ne bi smelo pogrešati nobeno gospodinjstvo oziroma družinska počitniška lekarna. Uporabljamo ga za nego, regeneracijo in zaščito kože. Mazilo z izvlečkom venčnih listov vrtnega ognjiča pomirja razdraženo kožo, preprečuje njeno izsušitev in pokanje ter jo ščiti pred vplivi vremena in okolja. Cvetovi vrtnega ognjiča namreč nadvse dobrodejno delujejo na kožo, jo ohranjajo zdravo ter lajšajo in preprečujejo kožne težave. Oljčno olje, kakavovo maslo in čebelji vosek pa kožo še dodatno regenerirajo, navlažijo in oskrbijo s hranilnimi snovmi ter poskrbijo za njeno mehkobo in elastičnost.

Botanik ognjičevo mazilo je zlato rumene barve, z značilnim vonjem po ognjiču. Prav vse sestavine so 100% naravne in izjemno kakovostne. Cvetovi vrtnega ognjiča so zrasli na Botanikovi zeliščni njivi, kjer so bili ročno obrani in nato posušeni na zraku. Čebelji vosek je lokalnega izvora, saj so ga pridelale čebele, za katere skrbijo naši dobavitelji – zaupanja vredni prleški čebelarji. Kontroliranega porekla sta tudi kakavovo maslo in oljčno olje.

Nanos: mazilo vtremo v kožo na prizadeto mesto
Vsebuje: izvleček venčnih listov cvetov vrtnega ognjiča (Calendula officinalis) v oljčnem olju, čebelji vosek in kakavovo maslo.
Sestavine: Calendula Officinalis Flower Extract, Olea Europaea Fruit Oil, Cera Alba, Theobroma Cacao Seed Butter
Shranjevanje: Zaprto embalažo hranite v suhem, temnem in hladnem prostoru.
Ognjičevo mazilo BOTANIK je 100% naravnega izvora, ročno pridelano in pakirano v Sloveniji. Je BREZ dodanih umetnih arom, konzervansov in barvil.
Količina: 60 ml