BOTANIK Ognjičevo mazilo

Popolnoma naravno BOTANIK ognjičevo mazilo, ki ga ne bi smelo pogrešati nobeno gospodinjstvo oziroma družinska počitniška lekarna. Uporabljamo ga za nego, regeneracijo in zaščito kože. Mazilo z izvlečkom venčnih listov vrtnega ognjiča pomirja razdraženo kožo, preprečuje njeno izsušitev in pokanje ter jo ščiti pred vplivi vremena in okolja. Cvetovi vrtnega ognjiča namreč nadvse dobrodejno delujejo na kožo, jo ohranjajo zdravo ter lajšajo in preprečujejo kožne težave. Oljčno olje, kakavovo maslo in čebelji vosek pa kožo še dodatno regenerirajo, navlažijo in oskrbijo s hranilnimi snovmi ter poskrbijo za njeno mehkobo in elastičnost.

Botanik ognjičevo mazilo je zlato rumene barve, z značilnim vonjem po ognjiču. Prav vse sestavine so 100% naravne in izjemno kakovostne. Cvetovi vrtnega ognjiča so zrasli na Botanikovi zeliščni njivi, kjer so bili ročno obrani in nato posušeni na zraku. Čebelji vosek je lokalnega izvora, saj so ga pridelale čebele, za katere skrbijo naši dobavitelji -  zaupanja vredni prleški čebelarji. Kontroliranega porekla sta tudi kakavovo maslo in oljčno olje.

Uporaba: za nego suhe, razpokane in občutljive kože; za nego kože po lažjih sončnih opeklinah in ozeblinah; za nego prask, ranic in brazgotin, ob slabem celjenju ran; za nego otrdele kože na komolcih in stopalih; za negovanje nežne kože dojenčkov; za nego ustnic; kot zaščitni sloj, ki zaščiti kožo pred mrazom, vetrom, vlago in pri delu z agresivnimi materiali in čistili; kot zaščita pred vdorom in razvojem glivic

Nanos: mazilo vtremo v kožo na prizadeto mesto

Vsebuje: izvleček venčnih listov cvetov vrtnega ognjiča (Calendula officinalis) v oljčnem olju, čebelji vosek in kakavovo maslo.

Sestavine: Calendula Officinalis Flower Extract, Olea Europaea Fruit Oil, Cera Alba, Theobroma Cacao Seed Butter

Shranjevanje: Zaprto embalažo hranite v suhem, temnem in hladnem prostoru.

Ognjičevo mazilo BOTANIK je 100% naravnega izvora, ročno pridelano in pakirano v Sloveniji. Je BREZ dodanih umetnih arom, konzervansov in barvil.

Količina: 60 ml


Opravi nakup

9,84€(+2,16€ davek)
Količina:

Nakupovalna košarica

Naložbo v vspostavitev živilskega obrata, pripravo tržnih produktov ter trženje blagovne znamke Botanik sofinancirata republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
Naložbo v operacijo, Slovenski EKO čaji za slovenske javne ustanove, sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Podukrep št. 16.9 -Podpora za diverzifikacijo kmetijskih dejavnosti - socialna diverzifikacija - sklop 1 / Operacija: Od Kmeta za kmeta: Naložbo v operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja

Lokacija

  • Zavod 100 % NARAVNO BOTANIK ORMOŽ
    Ptujska cesta 2, 2270 Ormož